Sisteme Solare cu Circuit Fortat

Sistem cu circuit fortat de la 1854 euro compus dintr-un boiler solar de 160 litrii cu 2 panouri solar de 2 m2 (total 4 m2) cu suport de fixare , statie solara de pompare cu automatizare integrata 2-12 litrii, vas expansiune primar 24 litrii,vas de expansiune secundar 25 litrii, un schimbator de caldura si antigel solar.

Sistem cu circuit fortat de la 1999 euro compus dintr-un boiler solar de 160 litrii cu 2 panouri solar de 2 m2 (total 4 m2) cu suport de fixare , statie solara de pompare cu automatizare integrata 2-12 litrii, vas expansiune primar 24 litrii,vas de expansiune secundar 25 litrii, schimbator dublu de caldura si antigel solar.

Descarca Oferta

Sistemul de automatizare cuprinde o statie solara MEIBES cu o pompa solara GRUNDFOS, capacitatea fiind diferita in functie de sistem.

Functionarea sistemului: Panoul solar presurizat capteaza energia solara si incalzeste agentul termic (apa); Temperatura la care ajunge agentul termic poate depasi 110 grade Celsius.

In cazul in care diferenta de temperatura dintre panoul solar presurizat si boiler (situat in alta incapare in general decat panoul solar) este mai mare decat limita setata in unitatea de comanda centrala (sistem electronic total) (de obicei in jurul a 5-10 grade Celsius), atunci aceasta da comanda pompei de circulare a agentului termic; sistemul preintampina astfel transferul de enrgie in sens opus (de la rece la cald) din boilerul cald catre panoul solar rece si reduce consumul de curent pentru functionarea pompei de circulare.

Energia acumulata de panou este transferata apei din boiler prin intermediul simplei sau dublei serpentine, realizandu-se schimbul de caldura.

In situatia in care cantitatea de apa calda consumata depaseste cantitatea de captare a panoului (situatiile cand este noapte sau boilerul are agentul racit) unitatea electronica de comanda comuta functionarea pe sistem clasic, cu centrala termica. In functie de pachetul ales, centrala poate fi cu preparare instantanee sau cu acumulare; debitul de apa calda va fi specific datelor tehnice ale centralelor.

Preturile nu includ TVA ! Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ si pot fi modificate, fara vreo notificare prealabila.

Cere mai multe detalii si alege o alternativa economica si eficienta a clasicelor sisteme de producere a apei calde. Tel. 0769.67.66.30, Tel/Fax. 0351.422.440, E-mail: contact@olteniapanourisolare.ro