Garantie si Mentenanta

Toate produsele comercializate de Oltenia Panouri Solare care utilizeaza energia solara au o garantie de 60 de luni.

Sistemul electric utilizat pentru circuitele cu sistem fortat dar si cel utilizat ca energie suplimentara, are o garantie de 12 - 24 luni in functie de model. Garantiei componentei electrice nu afecteaza garantia boilerelor solare si panourilor solare care este de 60 luni.

Toate produsele comercializate de Oltenia Panouri Solare sunt produse sub standarul calitatii ISO 9001/2008 sunt certificate si controlate de numeroase laboratoare de teste si certificare cum ar fi : ESTIF, CENER, SOLAR KEYMARK, DEMOCRITUS SAU INETI.

Sismtele de incalzire in pardoseala cu film carbon sau ribon beneficiaza de o garantie de 120 luni de la montare.

Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre reprezentatii OLTENIA PANOURI SOLARE pentru produsele importate direct. Inainte de vanzare, vanzatorul poate desigila ambalajele pentru a face proba functionala a produsului si pentru a completa datele acestuia pe certificatul de garantie.

Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la sediul societatii noastre. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Cere mai multe detalii si alege o alternativa economica si eficienta a clasicelor sisteme de producere a apei calde sau de incalzire a locuintei. Tel. 0769.67.66.30, Tel/Fax. 0351.422.440, E-mail: contact@olteniapanourisolare.ro