Incalzire in Pardoseala

Preturi incepand de la 12 euro/mp pentru FILMUL CARBON care necesita o acoperire de doar 50%-60%.

Incalzirea electrica in pardoseala, cu film carbon este o metoda moderna si eficienta de incalzire, utilizata in cazul pardoselilor uscate (parchet, lemn masiv). Acest sistem este eficient atunci cand este acoperita o suprafata cuprinsa intre 50%-60% din suprafata utila.

Renunta la inesteticele calorifere si alge sistemul de incalzire in pardoseala cu film carbon. Elegant, sigur, eficient, programabil independent cu ajutorul termostatului individual pentru fiecare incapere.

Pentru suprafetele reci (gresie, marmura etc) se va utilzia Sistemul AHT Amorphous Metal Ribon care este adecvat ca un sistem de incalzire principal atunci cand 65-80% din suprafata este acoperita de covoarele incalzitoare. Atunci cand este acoperita o suprafata suficienta, nu mai este necesar sa se aplice o extra sursa de incalzire. In cazul in care podeaua este acoperita mai putin de 65%, incalzirea prin pardoseala radianta poate fi folosita ca incalzire suplimentara.

Descarca Oferta Incalzire in Pardoseala

Incalzirea electrica in pardoseala, cu film carbon este o metoda moderna si eficienta de incalzire, utilizata in cazul pardoselilor uscate (parchet, lemn masiv). Durata de viata a filmului incalzitor este estimata de producator (AHT) la 50-100 de ani, garantia fiind de 10 ani, practic este egala cu durata de viata a pardoselii sub care a fost montat. Temperatura maxima a filmului este limitata constructiv si electronic la valori sub 40 grade C, aceasta temperatura fiind sub valoarea de degradare termica a pardoselii.

Pentru evitarea pierderilor de energie, prin fundatie sau prin planseu, este obligatorie montarea unui material izolator intre filmul incalzitor si fundatie, respectiv planseu. De asemenea este recomandata izolarea pardoselii, fata de pereti, cu ajutorul unei bande izolatoare perimetrale. Materialul izolator poate fi polistiren extrudat sau burete de inalta densitate, sau oricare alt material izolator suficient de dens sa sustina pardoseala si mobila. In cazul constructiilor de lemn sau pe structura de lemn aceste precautii nu mai sunt necesare, lemnul fiind prin natura lui un bun izolator termic.

Pentru o camera de 12 m2 cu o buna izolatie termica, este necesar de 6-8 m2 film carbon (6 m2daca este instalat in spatele unui tavan fals de rigips si 8 m2daca este instalat prin pardoseala), cu o putere de 220W/ m2 si un total de putere de 1,2 KW . Consumul estimat pe luna pentru aceasta camera fiind de aproximativ 55 lei (in coditiile unei temperaturi medii exterioare de -10 grade si a unei temperaturi medii interioare de +20 grade). A fost utilizat tariful Enel de (0,29 lei kWh) .

Cere mai multe detalii si alege o alternativa economica si eficienta a clasicelor sisteme de incalzire. Tel. 0769.67.66.30, Tel/Fax. 0351.422.440, E-mail: contact@olteniapanourisolare.ro