Incalzire Piscine cu Panouri Solare

De la primele raze de soare din primavara puteti folosi piscina datorita apai calde obtinute cu ajutorul panourilor solare. In cazul piscinelor exterioare se recomanda ca vara energia produsa de panourile solare sa fie folosita si pentru obtinerea apei calde menajere. In sezonul rece cand piscina exterioara nu este folosita, energia panourilor solare poate fi folosita pentru obtinere apei calde dar si ca aport la incalzirea locuinte.

Va rugam sa aveti in vedere daca spatiul de langa piscine se preteaza pentru montarea unui sistem solar. Pentru ca un sistem solar sa fie eficient este nevoie ca pe langa automatizarea solara, un numar de panouri solare astfel incat suprafata acestora sa acopere cel putin jumatate din suprafata piscinei. De ex : pentru o piscina de 40 de metrii patrati sunt necesare minim 10 panouri solare plane de 2mp fiecare sau un numar de 6 panouri cu 30 de tuburi vidate fiecare.

Contactati-ne pentru o estimare a numarului de panouri solare necesar pentru incalizirea piscinei dumneavoastra.

Preturile nu includ TVA ! Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ si pot fi modificate, fara vreo notificare prealabila.

Cere mai multe detalii si alege o alternativa economica si eficienta a clasicelor sisteme de producere a apei calde. Tel. 0769.67.66.30, Tel/Fax. 0351.422.440, E-mail: contact@olteniapanourisolare.ro