Incalzire in Spectru Infrarosu

Totate sistemele de incalzire in infrarosu comercializate de Oltenia Panouri Solare au garantie cuprinsa intre 3-15 ani. Durata de viata de peste 50 de ani.

Oltenia Panouri Solare va ofere sisteme complete de incalzire electrica a locuintei/biroului in infrarosu (film carbon, ribon, plasme termice, panouri radiante) precum si sisteme complete de incalzire a apei calde utilizand energia solara (boiler solar bivalent si trivalent, panouri solare presurizate, sisteme complete cu circuit fortat)

Incalzirea electrica in pardoseala, cu film carbon este o metoda moderna si eficienta de incalzire, utilizata in cazul pardoselilor uscate (parchet, lemn masiv). Durata de viata a filmului incalzitor este estimata de producator (AHT) la 50-100 de ani, garantia fiind de 10 ani, practic este egala cu durata de viata a pardoselii sub care a fost montat. Temperatura maxima a filmului este limitata constructiv si electronic la valori sub 40 grade C, aceasta temperatura fiind sub valoarea de degradare termica a pardoselii.

Filmul carbon va acoperi o suprafata de 50%-60% din suprafata utila. De exemplu pentru o camera de 10 mp se utilizeaza 6 mp de film carbon. Pentru o dimensionare corecta nu ezitati sa ne contactati.

Descarca Oferta Incalzire in Pardoseala

Plasma Termica este un panou radiant in Infrarosu cu suprafata de sticla. Elementul generator de caldura este Argintul aplicat intr-un circuit dublu pe suprafata interioara a sticlei. Nu este folosita nici un alt fel de rezistenta. La trecerea curentului prin reteaua de argint se genereaza ionii de argint care sunt ioni negativi ducand la ionizarea aerului din incapere si la efectul nanosilver. Pentru o dimensionare corecta nu ezitati sa ne contactati.

Descarca Oferta Panouri Radiante si Plasme Termice

Sistemele de incalzire cu infrarosu transmit caldura sub forma de radiatie infrarosu, corpurilor dintr-o incapere. Corpurile, odata incalzite, devin la randul lor surse radiante de caldura si incalzesc uniform aerul (diferenta de temperatura fiind doar 0.5 - 1 grade C intre podea si plafon). Corpul uman se incalzeste astfel inaintea aerului din incapere si temperatura resimtita este cu 3-4 grade mai mare decat cea a aerului (de exemplu daca in incapere sunt 20 grade C corpul uman resimte in jur de 23-24 grade C). Altfel spus , ciclul de incalzire al soarelui este modelat in conditii de laborator si adaptat la tehnologia care sta la baza Plasmelor Termice NANO.

Cere mai multe detalii si alege o alternativa economica si eficienta a clasicelor sisteme de incalzire. Tel. 0769.67.66.30, Tel/Fax. 0351.422.440, E-mail: contact@olteniapanourisolare.ro