Panouri Radiante

Oltenia Panouri Solare va ofere sisteme complete de incalzire electrica a locuintei/biroului in infrarosu (film carbon, ribon, plasme termice, panouri radiante) precum si sisteme complete de incalzire a apei calde utilizand energia solara (boiler solar bivalent si trivalent, panouri solare presurizate, sisteme complete cu circuit fortat)

Panourile radiante difuzeaza uniform caldura pe suprafete mari, reducand costurile de incalzire. Spre deosebire de sistemele traditionale de incalzire a unui spatiu locuit, panourile radiante propaga caldura datorita diferentei de temperatura intre panou si corpul care o absoarbe. Panoul radiaza caldura catre orice corp cu o temperatura mai mica decat a sa, emuland eficient modul in care incalzeste si soarele, prin radiatie infrarosu.

Descarca Oferta de Panouri Radiante

Sistemele de incalzire prin panouri radiante nu provoaca alergii, praf sau zgomot, nu usuca aerul si nu il polueaza in nici un fel. Sunt sigure, testate si nu prezinta riscuri. Panourile radiante sunt mai eficiente, mai economice si mai bune decat toate celelalte modalitati de incalzire disponibile pentru case, birouri sau spatii mari. Acest tip de incalzire a fost testat de ani de zile pe piata vest-europeana cererile fiind in continua crestere.

Panourile radiante pot fi folosite in majoritatea incaperilor. Sunt folosite in birouri, spatii comerciale, magazine, apartamente, case de locuit, hale, dar si in ghisee, cladiri publice si spatii mari. Se controleaza usor printr-un termostat analogic sau digital.

Cere mai multe detalii si alege o alternativa economica si eficienta a clasicelor sisteme de incalzire. Tel. 0769.67.66.30, Tel/Fax. 0351.422.440, E-mail: contact@olteniapanourisolare.ro