Plasme Termice

Plasma Termica este un panou radiant in Infrarosu cu suprafata de sticla. Elementul generator de caldura este Argintul aplicat intr-un circuit dublu pe suprafata interioara a sticlei. Nu este folosita nici un alt fel de rezistenta. La trecerea curentului prin reteaua de argint se genereaza ionii de argint care sunt ioni negativi ducand la ionizarea aerului din incapere si la efectul nanosilver.

Descarca Oferta de Plasme Termice

Plasmei Termice i se poate atasa un termostat ambiental pentru reglarea si mentinerea temperaturii in incapere. In acest caz termostatul va intrerupe alimentarea cu curent electric la atingerea temperaturii fixate. In momentul in care scade temperatura in incapere, Plasma Termica NANO cu Auto-Restart va reporni si va functiona pe treapta a 2-a de putere (indiferent de treapta pe care a functionat/a fost setata inainte).

Si sanatatea are de castigat cand alegem plasma termica pe post de sistem de incalzire. Beneficiile incalzirii cu radiatie infrarosu sunt recunoscute si aplicate in sistemul medical de foarte multi ani. Corpul uman se incalzeste treptat si beneficiaza de o stare de bine in intreg organismul. Obtinem, astfel, o scadere a tensiunii arteriale, o oxigenare optima a tesuturilor, o usurare a circulatiei sanguine, o normalizare a nivelului colesterolului; cele mai importante alergii se vor ameliora, astmul, reumatismul si simptomele menopauzei, de asemenea. Avand in vedere toate acestea, este clar ca plasma termica ofera avantaje clare si reprezinta un pas inainte in evolutie.

Avantajele plasmei termice : nu antreneaza praful in incaperi si sunt extrem de igienice; incalzirea este rapida si fara vreun consum de oxigen; in schimb, au proprietatea de a purifica aerul si apa prin procesul de ionizare. Pentru ca nu este nevoie de o aerisire speciala in incapere, peretii se mentin uscati si atunci, nu apare igrasia sau mucegaiul. Plasmele termice sunt placute din punct de vedere estetic si sigure, dar au si un randament ridicat fata de celelalte tipuri de sisteme de incalzire.

Cere mai multe detalii si alege o alternativa economica si eficienta a clasicelor sisteme de incalzire. Tel. 0769.67.66.30, Tel/Fax. 0351.422.440, E-mail: contact@olteniapanourisolare.ro