Termeni si Conditii

MODALITATE DE PLATA

Puteti alege sa platiti numerar la sediul nostru sau prin ordin de plata.

Plata in numerar. Plata cu numerar se face in lei, integral anterior livrarii sau la ridicarea produselor din magazinele noastre. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii si primirii facturii proforme. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Ordin de plata.Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise noi, in urma confirmarii telefonice a comenzii si emiterea unei facturi proforme. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii in contul societatii noastre pe baza proformei emise.

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre reprezentatii OLTENIA PANOURI SOLARE pentru produsele importate direct. Inainte de vanzare, vanzatorul poate desigila ambalajele pentru a face proba functionala a produsului si pentru a completa datele acestuia pe certificatul de garantie